Wednesday, April 30, 2008

New Wall-E Hula Hoop



Dar viena PIXAR/Disney animation filmo Wall-e reklamike!:)

Monday, April 28, 2008

Betmenas jau pakeliui i kino ekranus.

Pristatyti du nuostabus Betmeno plakatai!:)
Oi kaip laukiu ir dziaugiuosi, kad gyvenu tada, kai kuriami tokie nuostabus filmai!:)
The Dark Knight Liepos 18d pasauline premiera.






Mano pirmoji kino recenzija www.kinas.info portale! ,,Rembo IV"

Pagaliau issipilde mano svajone gyventi didziajame kino pasauly! Isidarbinau kinas.info portale kino recenziju rasytoju!:) Esu beprotiskai laimingas. Visad svajojau apie toki darba - dalintis savo ziniomis ir pasakoti placiajai auditorijai apie kina!:)))





,,Rembo IV"
8/10

Silvesteris šiuo metu maudosi šlovės jūroje - taip galėčiau pavadinti jo atgimimą kine. Ką tik jį stebėjome filme ,,Rokis Balbo“, o dabar jau pristato ir savo seną, bet mums labai gerai pažįstamą herojų, kuris negalėjo likti užmaršty, ypač dabar, kai madinga kurti visų filmų tęsinius. Džonis Rembo - toks pat tvirtas ir daug žiauresnis nei ankščiau. Filmas pilnas kraujo, skraidančių žmogaus kūno galūnių, ekrane galima užuosti dulkes bei paraką. Šaunu, kad Stalone dar vis išlaiko raumeningo vyruko formą, tvirtai sakau, kad turi jis dar užtektinai parako, nors ir atrodo jau gana senas,bet tikrai kietesnis už antraplanių vaidmenų atlikėjus.

Filmą palankiai įvertino tiek kritikai, tiek ir žiūrovai, bet naujasis Silvesterio kūrinys skirtas kiek vyresnei auditorijai. Filmas tikrai nerekomenduojama romantiškam pasimatymui ar sestadieno filmui visai šeimai, tad nepatarčiau vestis kartu vaikų: vaizdai per daug žiaurūs, tikroviški ir jų tikrai daug, gal net per daug. Paskaičiuota, kad šioje dalyje žūsta net 236 žmonės (2,6 žmogaus per minutę).

Šį kartą Rembo kariauja Birmoje, kurioje tęsiasi vienas ilgiausių ir žiauriausių pilietinių karų per visą žmonijos istoriją. Pati žvaigždė net neneigė, kad pasirinko tokį scenarijų, nes nori atkreipti dėmesį į šį nesustabdoma karą, kuris vyksta net ir šiuo metu.

Rembo jau kuris laikas ramiai gyvena Birmoje, uždarbiauja medžiodamas gyvates, į vietinių reikalus nesikiša. Ramiai gyvena ir bėdų neieško. Bet štai bėdos jį patį suranda. Netikėtai pas jį atvyksta humanitarinės misijos dalyviai, kurie nori nukeliauti i Birmą padėti vietiniams. Šiaip ne taip įkalbamas žavios humanitares jis be užmokesčio juos nuplukdo į sutartą vietą. Čia ir prasideda visas linksmumas, nes taikiuosius pagalbininkus užpuola ir puse kaimo iššaudo piktieji kariškiai, vadovaujami žiauraus diktatoriaus. Vėliau Rembo sulaukia svečio,kuris paprašo nugabenti kelis kareivius į tą karštąjį tašką. Tad pasamdytas kelių smogikų vyksta išvaduoti humanitarų.

Filmas nufilmuotas Tailande, matomi labai vaizdingi kadrai. Operatorius stengėsi kraštą pateikti kaip iš atvirutės. Bet tas vaizdas gražus ir net romantiškas tik iki tos minutes, kai pradeda skraidyti galvos ir lietis kraujo upeliai. Filmo montažas atliktas nepriekaištingai, veiksmo scenos įtraukia, neveltui Stalone pasikvietė tikrus savo srities specialistus, kurie dirbo prie tokių filmų kaip:,,Troja“, ,,Matrica“ ar ,,V-tai vendeta“. Filmavimui buvo pasirinktas senovinis Tailando miestas Čiangmajus, kad pajaustume tenykštę dvasia ir pamatytume autentiškas vietas. Specialiai filmui buvo pastatyti net 34 pastatai iš bambukų, o filmavimo komanda sudarė apie 500 žmonių.

Silvesteris Stalone yra šio filmo scenarijaus autorius, režisierius ir pagrindinio veikėjo atlikėjas, tad nevaržomai galėjo rinktis filmavimo vietą, kurti personažą tokį, kokį norėtu matyti save ir prikelti dar vieną savo senų laikų superherojų, kad ir po dvidešimtie metų pertraukos. Viską jam pavyko padaryti labai gerai ir už tai didelis ačiū. Teko net girdėti, jog „senukas“ liko taip sužavėtas šiuo savo filmu,jog turi dar pakankamai jėgų susukti ir penktąjį Rembo filmą, nors masto, kad jis kiek skirsis nuo iki tol buvusių.

Man asmeniškai filmas patiko, rekomenduočiau pažiūrėti visiems, kurie matę nors viena Rembo dalį, kad užplūst tas geras prisiminimas apie senuosius filmus, kur vienas kovotojas gali ištaškyti visą armiją, o pats likti vos sužeistas.


www.kinas.info

Sunday, April 27, 2008

PIXAR. making of


Esu minejes, kad mane labai domina suzinoti kaip buvo kuriamas vienas ar kitas filmas, tad visad ieskau informacijos apie didelius filmus, kuriuos ziurint suima didziausias smalsumas suzinoti kaip kurybine komanda visa tai sugalvojo,padare ir koki kelia nuejo kol filmas atsidure kino ekranuose!:)

Si karta mano demesio centre atsidure studija PIXAR!:)

Patarciau ziureti atsipalaidavus ir jeigu tikrai idomu!:)
skanaus!:)

Making off "The Incredibles":




Making off ,,Cars" :




,,Ratatouille" - Character Profiles:




,,Ratatouille" Deleted Scene:




,,Ratatouille" - 9 minuciu apzvalga:




,,Ratatouille" - Charakteriai:


Ratatouille Progression Reel



,,La Troskinio" progresas nuo kadruotes iki galutinio varianto.
Viskas labai aiskiai ir paprastai!:)

Friday, April 25, 2008

Igor

Greitu metu (rugsejo menesi) sulauksime naujo animacinio filmo - ,,Igor", kuriame susipins naujausios technologijos ir idomi istorija. Filmas apie genialaus mokslininko paprasta asistenta Igori, kuris stengsis irodyti esas geriausias ir ne kvailiausias tarp protingiausiu!
Nesenai buvo pristatytas ir filmo plakatas.




Wednesday, April 23, 2008

Wall-e reklamine kampanija



Jau greitai kino ekranus pasieks naujasis PIXAR animacijos sedevriukas - Wall-e.
Iki tol Disney/Pixar kompanija mus vaisina skaniaisiais reklaminiais desertukais, kurie yra ypac smagus ir leidzia kiek artimiau susipazinti su simpatiskuoju robotuku.
Si karta Wallis susitinka magneta!:)
O kiek anksciau buvo sutikes dulkiu siurbli!:D
Abi reklamos Jusu demesiui kiek zemiau.
Skanaus!

naujoji reklama:


kiek senesne reklama:

Tuesday, April 22, 2008

Speed Racer






Go Speed Go!
Jau liko visai nebe daug iki pasaulines ,,Speed Racer" filmo premieros! Laukiu jos su nekantrumu, o laukti teko isties labai ilgai! Bet manau buvo verta. Su siuolaikinem technologijom galima padaryti filma geresni nei anksciau, net geresni nei vakar! Filma kuria tie patys genijai sukure garsiosios matricos trilogija. Nors daugelis skeptiku apie brolius Vasovskius nuomone po antrosios ir treciosios matricos kiek pasikeite,nes nebezinia kur jie pasuks kurdami nauja filma. Prisipazinsiu, kad ir as visai nesitikejau tokio filmo stiliaus! Spalvu ryskumas neispasakytas.
Num bet neausinsiu burnos leisdamas Jums pasimegauti filmo treileriais!:)

P.S.Visai ne be daug liko laukti ir Speed Racer komikso lietuviu kalba, kuris turetu pasirodyti kita savaite!


Siuolaikiska animacinio filmo interpretacija (oficialus treileris):




Prisimenant senus laikus.. (senoji Speedo animacija):


Sunday, April 20, 2008

Horse

Toliau tobulinu savo begancio Arklio vizija ir supazindinu jus su sio ilgu ir itemptu procesu!:)
Sikart jau esu sudejes kamera, kuri apsisuka 360 laipsniu ir judanti fona,truputi arklio animacija patobulinau.


Paveiksliukas


Video

Friday, April 18, 2008

Animation sketch

Arteja perziuros, tad stengiuosi neatsilikti nuo grafiko ir daryti animacinius pratimus. Siuo metu darau arklio begima. Zinoma, ji reikia tradiciniu budu (piestukas+ranka) piesti, bet manau nepakenks jei ir pasigaminsiu 3d modeli, kuri susianimuosiu sau. Veliau galesiu is visu galimu rakursu i ji pazvelgti ir laisvai nupiesti kaip tik man sirdis igeis. Arklys kvadratiniu formu, nes pasigaminti tikroviskai atrodanciam as neturiu tiek daug laiko ir tiek igudziu.

Wednesday, April 16, 2008

Pinokis

Si pranesima skiriu ,,Walt Disney" klasikos pradininkui Ollie Johnstonui (1912-2008 m.)
Gaila, bet pasaulis neteko vieno nuostabiausiu animatoriu pasaulyje.. O.Johnstonas buvo vienas is ,,devyniu Disnejaus senuku" (kiti astuoni taip pat jau iskeliavo). Tai butent jie ir sukure dabartini sios studijos, super plastiskos animacijos, filmu stiliu, kuri dabar tiesiog vadiname: "Disnejiska animacija". Zymiausi ir ypac vertinami darbai prie kuriu prisidejo sis nuostabus animatorius buvo: pirmasis pilnametrazis animacinis filmas pasaulyje ,,Snieguole ir septyni nykstukai" (1937m.), ,,Fantazija" (1940m.), ,,Bambi" (1942m.), ,,Miegancioji grazuole"(1959m.) ir nuostabusis ,,Pinokis" (1940m.). Paskutinysis Ollie darbas - ,,Gelbetojai" (1977m.)
2005m. O.Johnsonas apdovanotas National Medal of Arts premija.




,,Pinokis" 1940m.
Disnejiska klasika, kurios kurimo uzkulsius noreciau Jums pristatyti. Gal kuri lietinga vakara sumastysite paziureti si animacini filma ir taip neleisite isnykti didziojo animatoriaus kurybai. Susipazinkite ir suzinosite daugiau uz kitus apie sia stebuklinga pasaka!:)


,,Pinokio" making of'as:

'The Making Of' Pinocchio (1940) Disney Classic



Walt Disney Previews (1991 print)


Monday, April 14, 2008

Coca Cola - Happiness Factory



Coca cola. Visi gerem, visi geriam ir tikrai gersim! Tik si karta ne apie pati gerima, o apie reklamine kompanija! Happiness Factory! Komapnija PSYOP sukure animacine pasaka ir vaikams, ir suaugusiems, kuri net butu miela jei issitestu iki pilnametrazio filmo,nes personazai labai mieli ir kiek kitokie nei esame iprate matyti. Psyop kure reklamas Adidas, Fanta, Ford, Guiness, Nike, Mercedes, McDonalds ir kitiems, tad nera naujokai reklamose. Zino ka daryti ir kaip, kad ziurova pamalonintu maloniais vaizdais ir pareklamuotu preke.

www.psyop.com







*

*

*paspaudus ant paveiksleliu galima pamatyti viska detaliau









Trys Happiness Factory reklamos. pirmoji - paprasta, antroji - jau ilgas filmukas, o trecioji - dokumentine-animacine reklamos versija!:)
Megaukites!


Coca-Cola - Happiness Factory



Coca-Cola - Happiness Factory: The Movie



Beveik making of'as, tik animacinis:
Inside the happiness factory


Sunday, April 13, 2008

Thursday, April 10, 2008

Zmogus lempa

Nuo skech'o, iki originalo..

Originalas



Galutinis



,,Zmogus lempa" Meinardas 2008

Wednesday, April 9, 2008

Disney / PIXAR animacija iki 2012 metu

Netiketai animacijos pasauli nustebino Disney ir PIXAR isplatintas filmu anonsas iki 2012m. Pasitaike reta galimybe suzinoti ka isvysime per ateinancius ketverius metus:) Paprastai kino kompanijos neplatina taip stipriai i prieki savo planu, kad kas nepavogtu kokios idejos ir nenukopijuotu ar nepadaryto vienokio ar kitokio filmo anksciau. Supazindinsiu ir Jus su tuo sarasu:)


2008:


WALL•E (Domestic Release Date: June 27th, 2008)
Pixar Animation Studios
Director/Screenwriter: Andrew Stanton






BOLT (Domestic Release Date: November 26th, 2008, Disney Digital 3-D(TM))
Walt Disney Animation Studios
Directors: Chris Williams, Byron Howard




TINKER BELL (Disney DVD and Blu-ray Release Date: October 28th, 2008)
DisneyToon Studios
Director: Bradley Raymond








2009:


UP (Domestic Release Date: May 29th, 2009, Disney Digital 3-D(TM))
Pixar Animation Studios
Director: Pete Docter




TOY STORY in 3-D (Domestic Release Date: October 2nd, 2009)
Pixar Animation Studios
Director: John Lasseter


THE PRINCESS AND THE FROG (Domestic Release Date: Christmas 2009)
Walt Disney Animation Studios
Directors: John Musker, Ron Clements





TINKER BELL NORTH OF NEVER LAND - working title (Disney DVD and Blu-ray Release Date: 2009)
DisneyToon Studios
Director: Klay Hall


2010:


TOY STORY 2 in 3-D (Domestic Release Date: February 12th, 2010)
Pixar Animation Studios
Director: John Lasseter



TOY STORY 3 (Domestic Release Date: June 18th, 2010, Disney Digital 3-D(TM))
Pixar Animation Studios

Director: Lee Unkrich






RAPUNZEL (Domestic Release Date: Christmas 2010, Disney Digital 3-D(TM))
Walt Disney Animation Studios
Directors: Glen Keane, Dean Wellins





TINKER BELL A MIDSUMMER STORM - working title (Disney DVD and Blu-ray Release Date: 2010)
DisneyToon Studios
Director: Carolyn Gair



2011:



NEWT (Domestic Release Date: Summer 2011, Disney Digital 3-D(TM))
Pixar Animation Studios
Director: Gary Rydstrom





THE BEAR AND THE BOW (Domestic Release Date: Christmas 2011, Disney Digital 3-D(TM))
Pixar Animation Studios
Director: Brenda Chapman




TINKER BELL A WINTER STORY - working title (Disney DVD and Blu-ray Release Date: 2011)
DisneyToon Studios



2012:



CARS 2 (Domestic Release Date: Summer 2012, Disney Digital 3-D(TM))
Pixar Animation Studios
Director: Brad Lewis



KING OF THE ELVES (Domestic Release Date: Christmas 2012, Disney Digital 3-D(TM))
Walt Disney Animation Studios
Directors: Aaron Blaise, Robert Walker

Sunday, April 6, 2008

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs treileris

Pasirode ir naujas Ledynmecio treileris, kuriame vel Scrat'as vaikosi savo gile ir linksmina tiek jaunus, tiek vyresnius!:)
Aisku filmas iseis tik kitais metais, bet susipazinti su juo anksciau taip pat nepakenks!:)

"Space Chimps"

Pagaliau pasirode animacines komedijos visai seimai ( "Space Chimps") keli kadrai, plakatas ir net treileris!:) Filmo premiera numatoma liepos 18d.