Thursday, January 24, 2008

Pretendentai i OSKARUS!:)

Oskarai Oskarai Oskarai.....!:DDDD
Ir stai, kaip ir kas met, taip ir siemet, atejo tas iskilmingas metas kai vel galima visa menesi spelioti kas pagaliau siemet bus geriausias!:) kadangi esu animatorius tai labiausiai man idomu vienintele ten esanti (aisku ir kitos idomios) sritis - animacija!:)))
Siais metais tie trys laimingieji yra:
.........................................................

,,Persepolis"

Filmo ,,Persepolis" plakatas


Pirmasis animacinis filmas ,,Persepolis" tikriausiai ne daugeliui girdetas. Prisipazinsiu, kad ir as jo nesu mates, bet zinau, kad filmas yra sukurtas Prancuzu ir jame kalbama apie Iraka bei vyru ir moteu neligybe toje salyje. Pasirinkta kiek rimtesne tema kaip animaciniam filmui, bet jei jau nuominuotas oskarui, tai tikriausiai buvo uz ka!:)




.........................................................

,,La Troskinys"


Filmo ,,La Troskinys" plakatas

Antrasis ir ko gero pats fantastiskiausias animacinis filmas 4ever - ,,La Troskinys". Tokios originalios ir grazesnes tiek akims ir skanesnes skrandziui istorijos siais metais dar nebuvo, nes ne daug kam shautu daryti istorija apie peliuka, kuris ismano virimo mena ir gali isvirti bet ka taip, kad net ir pats didziausias kritikas susilydytu is malonumo!:DDD Istorija sukurta Brado Birdo, kuris jau yra sukures ne viena pasaulini animacijos hita kaip: ,,Plieninis milzinas" ir ,,Nerealieji" uz kuri jau gavo (pries du metus) oskara!:) Studija Pixar kasmet sugeba mus nustebinti kazkuo nauju, kaip kad buve: ,,Ratai", ,,Zuviukas Nemo" , ,,Monstru biuras", ,,Zaislu istorija". Prisipazinsiu, kad tai mano, ko gero, megstamiausia animacijos kompanija (aisku ji priklauso mano mylimiausiajai Disney).




.........................................................

,,Ant Bangos"


Filmo ,,Ant Bangos" plakatas

Treciasis - ,,Ant bangos" manau buvo nominuotas todel, kad yra taip pat kazkuo kitoks!:) Isivaizduokite animacini filma, kuris vyksta tarsi dokumentine juosta - visa animacini filma kamera kartais dreba, kartais is personazo (filmo metu) paimamas interviu, viskas tikrai atrodo labai tikra, dar ims ir patikes vaikai, kad tokie pingvinai istikro egzistuoja!:DDDDD Sakyciau istorija gan originali ir pakankamai idomi. Man paciam sis filmas tik is antrojo karto patiko!:D







As tikiu, kad tikimybe gauti filmams oskara yra tokia:
Persepolis - 30%
La Troskinys - 59%
Ant Bangos - 21%

Mano nuomone garbingaja statulele siais metais turetu gauti ,,La Troskinys".

.........................................................


P.S.

Oskarai dalinami ir trumpametraziams animaciniams filmas!:) jais siemet tapo:
  • Même les pigeons vont au paradis (2007)
  • I Met the Walrus (2007)
  • Madame Tutli-Putli (2007)
  • Moya lyubov (2006)
  • Peter & the Wolf (2006)

Kadras is filmo: Madame Tutli-Putli

Kelis maciau, visi geri, bet is nuostabos zado netekau ziuredamas tik viena - ,,Madame Tutli-Putli". Geresnes lelines animacijos gyvenime nesu mates! sergu uz si filma!:)

2 comments:

Filmuojusvente.lt said...

Meinardai, o kada tu oskara zadi gauti? :D

Meinardas said...

Po 7-8 metu!:)))
Arba kada nors!DDDD