Thursday, February 28, 2008

Projektas tikras isgyvenimas

Siandien isgyvenau gyvenima tiesiogine sio zodzio prasme. Wisai is niekur mane uzpuole. Mus visus uzpule. Buvo tamsu, viskas drebejo, galvojau zusiu, net nezinau kaip issigelbejau. Tikriau nei sapnas, ryskiau nei realybe. As tai jutau,as tai maciau.
Projektas Monstras.
Pirmaji karta gyvenime taip realiai isgyvenau filma. Tikra, realu,fantastini nuotyki. Vaizdas ekrane buvo tikresnis nei aplinkui. Uzuodziau dulkes, jutau skausma.
Sprendimas padaryti si filma lyg dokumentine juosta yra pats netikeciausias. Juosta atrodo tikriau, i ja isijauti asmeniskau. Projektas monstras dar pries jam pasirodant buvo apipintas kalbomis, nes niekas iki jam pasirodant nieko nezinojo - nei kas per filmas, nei apie ka. Tiesiog vadinosi 01.18.08. Ir manau slepti viska buvo labai sveikintinas sprendimas,zmogaus noras patenkinti savo smalsuma yra pats stipriausias. Net pats eidamas i kina nieko daug apie ji nezinojau. Pradzioje jutausi kiek neiprastai ir keistai - sedeti kine ir ziureti tikra filma nufilmuota paprasta kamera, bet laikui begant as i ji isigilinau labiau ir labiau. pasijutau,kad uz kameros stoviu as ir i visa tai regiu savo akimis! Jausmas nepakartojamas, garsas taip pat. Specialieji efektai pribloskia realumu. Montazas taip pat neleidzia nusukti akiu nuo ekrano.
Tikrai visiems rekomenduoju nueiti ir paziureti nes nepasigailesit!







1 comment:

Unknown said...

:)sugundei, dabar ir as noriu paziureti!