Saturday, July 5, 2008

PRESTO animacinis filmas



Su dideliu dziugesiu skubu jums pristatyti naujausia ,,PIXAR animation" trumpo metrazo filma: ,,PPRESTO"!:) Istorija apie miela, bet alkana triuseli ir savanaudi Burtininka, kuriam daug svarbesnis pasisekes triukas, nei triusio sotumas. Verta atkreipti demesi i tai, kad animacinio filmo stilistika ir dinamiskumas labai panasus i 1940-1960 metu filmus, kai daug demesio buvo kreipiama i pati judesi, komiskuma kiekvienoje scenoje ir smagia muzikele!:)

,,Presto":




Tikiuosi Jums patiko!:)
Dabar belieka sulaukti tik naujausio Pixar darbo - ,,WALL-E", kuris net neabejoju, jog bus geriausias siais metais!:)

P.S. Jei dar nematete, noreciau Jums taip pat pristatyti panasios tematikos (pries tris metus mano kurta) animacini filma: ,,Zuikio triumfas"!:D


,,Zuikio triumfas":



Aciu uz demesi!:)

3 comments:

Unknown said...

jega koks fainas:DDDDD MAN PATIKO!!!!

Filmuojusvente.lt said...

zuikio triumfas - nuostabus filmukas. Bet ar tik ne su Ainiu ji kurei ir ar tik ne pagal Kauso scenariju? ;DD

Meinardas said...

Na taip, titruose visakas parasyta, kad ne as vienas dariau:)
Galiu net atskleisti paslaptinga tiesa kaip cia viskas buvo:
Animacijos Mokykloje Kausas ne vienas galvojo scenariju, vyko brainstormingas, tad taip iseina, kad su visais. Galiausiai jam sis scenarijus nebepatiko ir isvis pasitrauke is animacijos. Viena diena su Ainiu pas ji nuejom ir paprasem ar galetume imti ir daryti si filma, jis net nedvejodamas pasake, kad taip. Ainis pradejo piesti, bet jam kazkas ten nesiseke ir as kaip geriausias jo draugas pasisiuliau padeti. Nupiesiau visus personazus, o paskiau ir visa filma, nes ponaitis Ainis kazkaip nusiplove, iskilo jam ten kazkokios problemos ir galiausiai as vienas likau prie filmo. Tad Ainis tenupiese apie 4-5 scenas. Net kadruotes jis neturejo. Jis pagal viska turetu buti parasytas prie sio filmo kaip animatorius, o jam suteikta rezisieriaus statusas. Kai reikejo daryt as vienas buvau paliktas ties kadruote, animacija, montazu, garsu ir viskuo, kas tik imanoma. Tad manau pelnytai laikau sita filma kaip savo.
Va tokia tiesa apie sita animacini filma!:)