Tuesday, July 29, 2008

Star Wars : The Clone Wars





Jau liko labai nedaug laiko iki tol, kai George Lucasas bandys vel sudrebinti pasauli su savo naujausia Zvaigzdiu karu epopejos dalimi! Rugpjucio 15d bus kaip tik tas metas.

Bet kam reikejo kurti sita animacini filma? kodel ne realu, o animacini ir dar tokia keista grafika su kuria i kino sales nelabai butu galima eiti. Man atrodo, kad kompiuterine grafika net zaidimuose buna mielesne ir israiskingesne. Ar Lucasui pritruko pinigu? Ar jis tai daro nuosirdziai? Nes ziurovas tikrai tikesi isleisti pinigus uz tikra didziojo ekrano nuotyki.

As, budamas didziausiu sio filmo gerbeju, kazkaip nusivyliau matytais vaizdais. Jie kazkaip netraukia, nera kabliuko, kuris kabintu. Vien kardais pasimosikuoti neuzteks,reiks ir kazko giliau.

Istikro visa sio filmo atsiradimo esme yra tame, kad sis nuotykis bus tik izanga animaciniam ,,Zvaigzdziu karu" serialui, kuri gales matyti visi turintys cartoon networks kanala.
Pries kelis metus per ji jau buvo rodomi ,,Klonu karai", bet tikriausiai reikia naujoviu ir i kino ir televizijos ekranus ateina "digital animation"!


Reklaminis filmukas visus kvieciantis uzsukti paziureti nuostabiuju karu:
,,Star Wars : The Clone Wars : TV Spot 3":




Keturiu minuciu filmo istrauka:
,,Star Wars : The Clone Wars: Battle on Christophisis":




Palauksim ir pamatysim kuo mus dar gali nustebinti ,,Zvaigzdziu karai"!:)

No comments: