Monday, November 7, 2011

18 Animated Feature Films Submit for 84th Annual Academy Awards


Paskelbti 18 pilno metražo animacinių filmų, kurie kitais metais varžysis dėl garbingiausio apdovanojimo - Oskaro statulėlės.

Mano nuomone, iš čia išvardintų, yra tik keli kadidatai tikrai verti nugalėti ar bent jau būti tarp 5 nominuotųjų, kurie bus paskelbti vasario 24 dieną. Tai būtų: "The Adventures of Tintin", "Kung Fu Panda 2" ir neabejotinas favoritas "Rango".
Dar daug šansų turi "Puss in Boots" ir "Arthur Christmas", bet jų dar nemačiau, tad negaliu ir šnekėti.
Mažiausiai šansų turi šie filmai: "Gnomeo & Juliet", "The Smurfs", "Mars Needs Moms", "Hoodwinked Too! Hood vs. Evil".

Dėl vieno filmo tik nežinau! Kaip bus su naujausiu Pixar studijos darbu "Cars 2", nes tai blogiausiai vertinamas šios studijos darbas, bet techniškai jis nepriekaištingai atliktas... Kelis metus iš eilės laimėję oskaro statulėlės, manau šiais metais jie gali ramiai nieko nelaukti ir ruoštis kitiems metais jų išleidžiamam filmui "Brave":)

Oskarai bus teikiami 2012m. vasario 26 dieną.

Visas pretendentų sąrašas:

The Adventures of Tintin
Alois Nebel
Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked
Arthur Christmas
Cars 2
A Cat in Paris
Chico & Rita
Gnomeo & Juliet
Happy Feet Two
Hoodwinked Too! Hood vs. Evil
Kung Fu Panda 2
Mars Needs Moms
Puss in Boots
Rango
Rio
The Smurfs
Winnie the Pooh
Wrinkles


The 84th Academy Awards nominations will be announced live on Tuesday, January 24, 2012, at 5:30 a.m. PT in the Academy’s Samuel Goldwyn Theater.

Academy Awards for outstanding film achievements of 2011 will be presented on Sunday, February 26, 2012, at the Kodak Theatre at Hollywood & Highland Center, and televised live by the ABC Television Network. The Oscar presentation also will be televised live in more than 200 countries worldwide.


No comments: