Thursday, October 30, 2008

Clips for cars toons





The Pixar blog says: ,,Film has discovered these clips from Cars Toons, the series of made-for-TV shorts featuring the characters of Cars that have started airing on the Disney Channel, Toon Disney, and ABC Family, etc."

Netikėtai internete aptikau Pixar/Disney kelis trumpametražių animacinių filmukų ištraukas, kurie buvo rodomi per Toon Disney ir kitus, šios dideles frančizės valdomus kanalus. Tai ,,Ratų" (,,Cars") animacinio filmo motyvais sukurti trys animaciniai filmai, kuriuose pagrindinį vaidmenį atlieka ne lenktyninis automobiliukas, o "senas laužas", kuris čia atrodo kiek atsinaujinęs ir laaabai energingas: ir gaisrine ir matadoru, ir net šou žvaigžde sugeba pabūvoti. Manau vaikams tikrai patiks. Pasimėgaukite ir jūs ištraukomis.
Primenu, kad 2011m sulauksime ir antrosios ,,Cars 2" dalies :) Smagaus laukimo ir linksmų šių filmukų.


,,Cars Toons: Rescue Squad Mater":




,,Cars Toons: Mater the Greater":




,,Cars Toons: El Materdor":




Plačiau apie tai skaitykite oficialiai išplatintame pareiškime su intervių ir komentarais:
http://tv.msn.com/tv/cars-toons/
ČIA IR VIDEO PAŽIURĖKITE, NES IS YOUTUBE.COM ISTRYNĖ.


Asmeniškai man, pixaru filmukai yra patys fainiausi:)

3 comments:

Unknown said...

labai labai lauksiu antros dalies,nes man pirma labai patiko.Kaip tavo kinderiu cars masinytes gyvena?:)p.s.norejau paziureti siuos trumpametrazius bet man neatsidare ne vienas..:(

Meinardas said...

Man pirma patiko, bet joje trūko laaabai kažkokios įdomios istorijos. Istorija buvo per paprasta. Filmukas buvo išskirtinis tik tuo, kad mašinėlės šnekėjo :) Tikiuosi antra dalis pateiks naujų staigmenų :) Sakai neatsidarė? tada reiktu nuveiti pateiktuoju adresu. Ten tikrai pamatysi juos visus :)

Unknown said...

tiktai nesnekek!Man kaip merginai labai patiko:DDDDDD