Wednesday, December 10, 2008

Meinardas Animation (part 02)



Sveiki. Toliau su Jumis bendrauju ir atskleisiu dar keletą detalių iš greitai pasirodysiančių mano animacinių filmų. Procesas vyksta, bet kur kas lėčiau nei maniau. Darbo įdedu į valias, o rezultato kažkaip nesijaučia, tas man sukelia labai daug streso ir baimės nesuspėti. Nesinori daryti ant greičio ir po to džiaugtis neišbaigtu produktu, tad net nežinau kaip čia bus.



Šiandien sumąsčiau kaip turėtų tiksliai atrodyti vienas iš mano filmų. Pabreinstorminęs su Evaldu atradome labai puikų vizualinį sprendimą (tam filmui apie sportą). Labai nekantrauju išvysti jį baigtą ir pagaliau išsimiegoti, nes po kol kas nelabai ir yra kada, neišeina šių meno kūrinių per naktelę kitą susukti. Jaučiu, jog užsibrėžiau gal kiek per daug, bet tikrai nepasiduosiu. Iki paskutinės minutės ir paskutinių jėgų. Šiuo metu filmo kūrimo procese vyksta labai įdomus procesas - dieną naktį simuliuojamas vanduo. Gal ir keistai skamba, bet animacijoje padaryti vandenį tikriausiai sunkiausias uždavinys iš visų 3D aspektų, bet Evaldas matau su tuo tvarkosi labai puikiai, jis tokiuose reikaluose tikras profesionalas.

Va taip aš dabar jaučiuosi:


Ką galėčiau pasakyti apie antrąjį filmą, tai jis šiuo metu nepajudėjo iš vietos, nes jam laiko nebelieka... bent jau šiuo metu. Bet! Iki 17d jis bus bent jau prie pabigos, tad nieku nedings, į jį juk dedu net daugiau vilčių nei į apie linksmąjį su sportu.
Beje, keista, bet dar neturiu šiems dviem filmams pavadinimų, tad naudoju pirmus į galvą šovusius ,,Optimistiškas sportas" ir ,,Šviesos gūsis".


Na ir pabaigai atskleisiu, kad jau greitai sulauksite mano naujojo animacinio filmo apie kubikus :D
Nesitikėjote? Bus dabar ko laukti:D Pateikiu kadrą iš filmo. Žinoma, pavadinimas dar gali keistis :D

Kadras iš filmo ,,Dog Cube":


Su Jumis bendraudamas pateikiu koncepcinius piešinius, kurie dar nėra galutiniai ir tikrai gali dar šimtą kartų keistis, tad nenustebkite jei filmas nesutaps su jau pažįstamais herojais.
Abiejų filmų premjera numatyta gruodžio 17d. (kitą trečiadienį) (apie kubikus iki sausio vidurio ar net pabaigos), žinau, laiko tikrai jau nedaug liko, bet visi žinome, kad studentui nieko nėra neįmanomo.

Tai tiek šiam kartui. Iki susitikimo:)

Viskas, kąs čia pateikiau, priklauso autoriui ir kopijuoti draudžiama.
Pagarbiai, Animatorius Meinardas.

3 comments:

lama1 said...

linkiu visokeriausios sėkmės ir ryžto pabaigti ką pradėjai :)

Filmuojusvente.lt said...

gerai dirbi, bet gali ir dar geriau:) - sitas sakinys isiutino? As tikiu, kad tau pakaks smarves viska pabaigti, tik neleisk streisui laimeti, jo aisku, reikia, bet tavo uzsispyrimas visada turi buti pirmoje vietoje, kitaip nevadintume taves Meinardu :)

Unknown said...

Geras tas tavo piesinuas kaip jauties:DDDDnu ir prajuokino!!! beje kartoju simtaji karta-viska tu spesi:)